График роботы call-center

Будни: 10:00 - 18:00
Суббота: 10:00 - 16:00

Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Корзина
Рус

Завдяки конструкції у формі кільця, спалах можна встановити безпосередньо на передню частину об'єктива, розташована таким чином Godox MF-R76 забезпечить освітлення, яке не відкидатиме різких тіней, що вважається ідеальним рішенням для фотографів, які знімають крупним планом як на локації, так і в студії .

Спалах складається з двох ламп-напівкілець, кожну з яких можна включати окремо і незалежно регулювати їхню яскравість від повного до 1/128 з кроком 1/3 ступеня, це дозволить точно контролювати співвідношення світла і тіні при зйомці складних для освітлення зображень.

Пара світлодіодних ламп підсвічування автофокусування з 10 рівнями регулювання потужності допомагають полегшити процес фокусування та пошуку композиції при слабкому освітленні, що дає вам максимальну ефективність.

У комплект входить кілька перехідних кілець, завдяки чому Godox MF-R76 має сумісність з об'єктивами діаметром: 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 мм. Монтажна п'ята контролера встановлюється у кріплення типу «гарячий черевик», який знаходиться на більшості камер.

З потужним літієвим акумулятором, що перезаряджається, спалах Godox MF-R76 здатний зробити до 660 імпульсів на повній потужності, що дозволяє гарантувати вам впевнену тривалу зйомку!

Зручний інтерфейс з великим РК-дисплеєм миттєво повідомить значення вихідної потужності, поточний режим, рівень заряду батареї та інші параметри. За допомогою декількох кнопок на контролері ви навчитеся користуватися спалахом буквально за один кадр.

Провідне число 14
Режими TTL TTL, ручний
Сумісність TTL Sony ADI / P-TTL
Работа в качестве ведущей Нет
Работа в качестве ведомой Нет
Беспроводной режим работы Нет
Скорость перезарядки, сек 0.1 - 1 c
Источник питания Li-ion акумулятор (550 спалахів повної потужності)
Комплектация Фотоспалах Godox MF-R76S
Перехідне кільце 49 мм
Перехідне кільце 52 мм
Перехідне кільце 55 мм
Перехідне кільце 58 мм
Перехідне кільце 62 мм
Перехідне кільце 67 мм
Перехідне кільце 72 мм
Перехідне кільце 77 мм
Літійовий акумулятор
Зарядний пристрій
USB Type-C кабель
Сумка для зберігання
Размеры, мм 129.5 x 129.5 x 25.4 мм
Вес, г 577 г
Гарантия 24
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Вспышка Godox MF-R76S

В наличии
Артикул: SV074
7 421грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Быстрый заказ

  Доставка на склад Новой Почты

  Курьерская доставка по Киеву — 199 грн.

Подробнее о доставке

  Наличными при получении товара.
   Перевод на карту (+1%).

  Оплата на расчетный счет (+1%).

  В компании EON мы верим в то, что предоставляем нашим клиентам прозрачные и понятные условия гарантии. Мы гордимся тем, что выполняем все обязательства и всегда идем навстречу нашим клиентам, чтобы обеспечить их удовлетворение.

Для вашего удобства вы можете найти гарантийные сроки, которые четко указаны во вкладке "Характеристики" для каждого товара. Будьте уверены, официальная гарантия на все наши новые товары составляет от 12 месяцев.
 

Наверх