График роботы call-center

Будни: 10:00 - 18:00
Суббота: 10:00 - 16:00

Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Корзина
Рус

ZV-1 II - найкраща універсальна камера для відеоблогів. Компактна та портативна камера має ширококутний зум-об'єктив для адаптивного кадрування, матрицю 1.0 для високоякісних зображень та інтелектуальний мікрофон для чіткого звукозапису.

Камера для відеоблогів ZV-1 II дозволяє знімати як групові селфі, так і великі пейзажі. Ширококутний об'єктив 18 мм захоплює поле зору ширше, ніж людське око, тому ви не пропустите жодної деталі. У приміщенні або на вулиці ширококутний об'єктив перетворює повсякденне життя на динамічні відео.

Ширококутний зум-об'єктив камери ZV-1 II дозволяє створювати кадри саме так, як ви хочете. 18 мм ідеально підходить для селфі, а 50 мм - для портретів та миттєвих знімків. Максимальна діафрагма F1.8 для ширококутного об'єктиву та F4 для телеоб'єктива забезпечує плавне фонове боці для створення неповторної атмосфери.

Вам не потрібні особливі навички, щоб створювати вражаючий відеоблог із виразними кадрами. Функція «Мій стиль зображень» дозволяє настроїти яскравість і колір при вивченні об'єкта зйомки без виснажливого пошуку меню. Creative Look пропонує 10 передустановок для авторського кольору та атмосфери. Просто виберіть одну для реалізації свого задуму.

Просто торкніться екрана, щоб перетворити повсякденні моменти на кінематографічні кадри без складного поредагування. З налаштуванням кінематографічної зйомки відеоблогів камера автоматично знімає із співвідношенням сторін за системою «Синемаскоп» за частотою 240 кадрів/с, яка стала стандартом кіноіндустрії. Ви також можете змінити колір відеоматеріалу, вибравши один із п'яти ВИДІВ і чотирьох АТМОСФЕР для миттєвих професійних результатів.

У режимі [Авто] новий інтелектуальний 3-капсюльний мікрофон перемикає напрямок вбудованого мікрофона з [Все направления] на [Вперед], коли камера розпізнає в кадрі обличчя людини. Ви також можете вручну увімкнути функцію [Вперед] для селфі або [Назад] під час зйомки з дикторським текстом. Прикріпіть вітрозахист, щоб зменшити шум вітру для зйомки з більш чітким звуком на вулиці.

ZV-1 II автоматично зберігає фокус на вас завдяки сенсорному відстеженню. Ця функція розпізнає обличчя та очі людини та стабільно відстежує основний об'єкт зйомки. Щоб увімкнути цю функцію, торкніться об'єкта на екрані. АФ по очах може відстежувати обличчя та очі тварин.

Тремтіння рук під час зйомки може зіпсувати найкращі відеоблоги, але камера ZV-1 II дозволяє знімати відмінні відеоматеріали під час ходьби та ручної зйомки. Активний режим допомагає знизити розмитість, забезпечуючи стабільніші знімки без необхідності подальшого редагування.

У корпусі ZV-1 II зібрані потужні характеристики для створення зображень найвищої якості. Велика матриця типу 1.0 дозволяє знімати відеоматеріали професійного рівня у форматі XAVC S до 30p та 4K, а також до 120p у Full HD для уповільнення в 5 разів. Вона також підтримує одночасного запису проксі-файлів для ефективного поствиробництва.

У зум-об'єктив ZEISS® Vario-Sonnar T* 18–50 мм F1.8-4 вбудований фільтр нейтральної щільності (ND) для контролю світлової експозиції по 3 щаблях, що підвищує виразність при яскравому світлі. Об'єктив зберігає різкість у всьому діапазоні фокусних відстаней, що дозволяє створити всі необхідні кадри для відеоблогу.

Тип фотоаппарата Компактный
Размер матрицы 13,2 x 8,8 мм
Тип матрицы (светочуствительный элемент) CMOS
Режимы автофокуса Покадровый (AF-S) Следящий (AF-C)
Серийная съемка, кадр/с до 24 кадров/сек
Автоспуск 2, 5, 10 сек
Светочувствительность (ISO) Авто, 100-12800 (Расширенные значения ISO 64-25600)
Выдержка затвора 1/2000 - 30 с (механический затвор) 1/32000 - 30 с (электронный затвор)
Экспозамер Матричный, Точечный, Центровзвешенный, Усредненный
Экспокоррекция ± 3 EV с шагом 1/3 EV
Баланс белого Авто, Дневное освещение, Тень, Облачно, Лампа накаливания, Люминесцентное освещение (теплый белый, холодный белый, дневной белый, дневной свет), Вспышка, Цветовая температура, Цветовые фильтры (G7 - M7 (57 шагов), A7 - B7 (29 шагов)), Пользовательский
Видоискатель Электронный
Режимы видеосъемки H.264/MPEG-4 AVC 4:2:0 8-Bit
UHD 4K (3840 x 2160) @ 23.98/25/29.97 fps [60 - 100 Mb/s]
1920 x 1080 @ 23.98/25/29.97/50/59.94/100/120 fps [16 - 100 Mb/s]
Диагональ дисплея 3"
Максимальный размер кадра 5472 x 3648
Слот карты памяти SD/SDHC/SDXC/Memory Stick Duo Hybrid (UHS-I)
Фокусное расстояние 24 - 70 мм
Светосила f/1.8 - f/2.8
Интерфейсы подключения micro-USB, HDMI D (Micro), 3.5 мм mini-Jack
Беспроводные интерфейсы Wi-Fi, Bluetooth
Пыле-влагозащита Нет
Крепление для штатива Да
Сенсорный дисплей Да
Стабилизация изображения Нет
Поворотный дисплей Да
Подключение внешней вспышки Да
Подключение внешнего микрофона Да
Встроенная вспышка Нет
Питание Литиево-ионный аккумулятор NP-BX1
Комплектация Фотоапарат Sony ZV-1 II
Акумулятор NP-BX1
Вітрозахист
Габариты (ВхШхГ), мм 105.5 x 60 x 46.7 мм
Гарантия, мес. 24
Вес 292 г
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Фотоаппарат Sony ZV-1 II (Black)

В наличии
Артикул: SV023
33 825грн
36 900грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Быстрый заказ

  Доставка на склад Новой Почты

  Курьерская доставка по Киеву — 199 грн.

Подробнее о доставке

  Наличными при получении товара.
   Перевод на карту (+1%).

  Оплата на расчетный счет (+1%).

  В компании EON мы верим в то, что предоставляем нашим клиентам прозрачные и понятные условия гарантии. Мы гордимся тем, что выполняем все обязательства и всегда идем навстречу нашим клиентам, чтобы обеспечить их удовлетворение.

Для вашего удобства вы можете найти гарантийные сроки, которые четко указаны во вкладке "Характеристики" для каждого товара. Будьте уверены, официальная гарантия на все наши новые товары составляет от 12 месяцев.
 

Наверх